Paul Walker is de nieuwe 'Hitman'

En zal Agent 47 spelen in de aankomende rebootfilm

In 2007 kwam de film Hitman uit, met Timothy Olyphant in de hoofdrol. Hij speelde de superhuurmoordenaar met een barcode op zijn achterhoofd getatoeëerd. Critici waren toen niet bepaald weg van de film (onze eigen recensent Kaj van Zoelen gaf de film bijvoorbeeld maar 2 sterren), maar desondanks haalde deze wereldwijd een kleine honderd miljoen dollar op.

Genoeg om verder te gaan met de franchise, en dat is dan ook precies wat Fox zal gaan doen. Er wordt gewerkt aan een reboot van de film, en er is zelfs al een hoofdrolspeler gecast. Paul Walker, die te zien was in The Fast and the Furious, zal de rol van Agent 47 op zich nemen.

Het scenario van de reboot-film is geschreven door Skip Woods en Michael Finch, en zal geregisseerd worden door Alexander Bach. Hij regisseerde tot nu toe alleen nog reclamespotjes, en de film zal dan ook zijn debuut vormen in de filmwereld.

Deze zomer beginnen de opnames van deze film, waarin Walker dus de dodelijke protagonist speelt, in Berlijn en Singapore. Een releasedatum is er nog niet. Bekijk hieronder de trailer van de film uit 2007.



NieuwsFilm

meest populair