J.J. Abrams dolblij met 'Star Wars: Episode VII'

De regisseur is mogelijk niet zo blij met de releasedatum van 2015.

Afgelopen week werd bekend dat regisseur J.J. Abrams is aangesteld als de regisseur van Star Wars Episode VII. Tegenover E! Online gaf Abrams kort een reactie op zijn aanstelling. Tevens gaan de geruchten dat de regisseur niet enorm blij is met de geplande release in 2015.

De gelukkige Abrams tegenover E! online: “It really is an incredible thing." Op de vraag of we ook acteurs uit de eerdere delen gaan terugzien was hij ook kort: "It's wildly surreal. It's obviously way too early to talk specifics. But I'm excited to actually start it.”

Of Star Wars: Episode VII ook in 2015 gaat verschijnen, is volgens de geruchten nog maar de vraag. Abrams zou zich er op dit moment niet helemaal kunnen vinden. Volgens bronnen van The Hollywood Reporter zouden Disney en Abrams kijken hoe dit opgelost kan worden tijdens het productieproces. Abrams zal ook een belangrijke rol blijven spelen in de Star Trek en Mission: Impossible franchises. Ook die filmreeksen moeten aankomende jaren aangevuld worden met een of meerdere titels.



NieuwsFilm

meest populair