Alice Eve speelt oude bekende in 'Star Trek Into Darkness'

En dat zegt weer iets over de slechterik van de film.

Vlak nadat de teaser trailer van Star Trek Into Darkness uitgebracht werd, maakte de studio Paramount ook de naam van de slechterik van de film, die gespeeld wordt door Benedict Cumberbatch bekend. Dat zou John Harrison zijn. Desondanks lijkt het er nu op dat de acteur mogelijk alsnog Khan zal gaan spelen.

De naam van het personage van Alice Eve is namelijk bekend gemaakt, en die komt wel erg bekend voor. Zij zal een personage met de naam Dr. Carol Marcus spelen. Op zich niet zo’n bekende naam in het Star Trek universum, maar bij enig onderzoek blijkt iets interessants.

Marcus maakte haar opwachting in een film genaamd The Wrath of Khan. Daarin speelde ze een centrale rol, en was ze de liefde van Captain Kirk. Daarmee lijkt de kans dat de naam die naar buiten werd gebracht rondom het personage van Cumberbatch nep is aanwezig te zijn.

Naast het feit dat Marcus overigens een rol speelde als liefde voor Kirk, ontwikkelde ze ook iets dat bekend staat als de Genesis Device. Dat is min of meer een kanon dat gebruikt wordt om onleefbare planeten geschikt te maken voor mensen. Of dat voor zal komen in Into Darkness valt nog te bezien.

Het is voorlopig nog even wachten voordat zeker is dat Cumberbatch inderdaad geen Khan speelt. De geruchten daarover zijn zeer hardnekkig en de synopsis die werd uitgebracht heeft ze alleen maar aangesterkt, net als de trailer die onlangs uitkwam. De film moet vanaf 6 juni 2013 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair