Zes clips & featurette 'The Hobbit: An Unexpected Journey'

En check de eerste recensies.

Na de eerste clip die we enkele dagen geleden zagen, heeft New Line Cinema nog eens zes clips vrijgegeven uit Peter Jacksons The Hobbit: An Unexpected Journey. Daarnaast verscheen er op Collider een video van zo'n 20 minuten met vele beelden van achter de schermen. In alle gevallen geldt voor deze video's dat het vanwege de aanwezige spoilers het kijkvermaak van de complete film mogelijk verstoord, daarom: kijken is op eigen risico.

Op Rotten Tomatoes zijn ondertussen de eerste recensies verschenen. Op het moment van schrijven staat het percentage op 73%. De complete film draait vanaf volgende week woensdag in de Nederlandse (3D) bioscoop.







Het eerste avontuur uit de drieluik gaat over Bilbo Baggins, die een epische expeditie begint naar het verloren dwergenrijk Erebor, dat veroverd is door de afschrikwekkende draak Smaug. Tijdens die reis wordt Bilbo benaderd door de tovenaar Gandalf en sluit hij zich aan bij een groep van dertien dwergen, onder leiding van de legendarische krijger Thorin Oakenshield. De tocht voert hem naar de Wildernis en verraderlijke gebieden vol Aardmannen en Orks, dodelijke Wargen en Reuzenspinnen, Huidverwisselaars en Tovenaars.

NieuwsFilm

meest populair