Trailer Total Recall!

Colin Farrell, Jessica Biel, Kate Beckinsale, Bryan Cranston, Bill Nighy en Ethan Hawke in remake van sci-fi klassieker van Paul Verhoeven.

Afgelopen week verscheen er al een preview van de volledige Total Recall trailer, die je hieronder kunt zien. In de originele sci-fi actiefilm van Paul Verhoeven waren de hoofdrollen nog voor Arnold Schwarzenegger, Rachel Ticotin, Michael Ironside en Sharon Stone. In de 2012 versie van Len Wiseman (Live Free or Die Hard) zijn het Colin Farrell, Jessica Biel, Kate Beckinsale, Bryan Cranston, Bill Nighy, Ethan Hawke en John Cho die het meest in beeld komen.

De sci-fi film moet vanaf 9 augustus in de bioscoop te zien zijn. Check ook de HD versie.



In de nieuwe versie van Total Recall, uiteraard gebaseerd op het korte verhaal "We Can Remember It For You Wholesale" van Philip K. Dick, zijn de twee supernaties Euromerica en New Shanghai met elkaar in oorlog. Douglas Quaid (Farrell), een fabriekswerker uit New Shanghai, begint te vermoeden dat hij een spion is, alleen weet hij niet aan welke zijde hij strijdt. Ondertussen plant Vilos Cohaagen (Cranston), de leider van Euromerica, onder het mom van de bescherming van z'n volk, een geheime aanval op New Shanghai.



NieuwsFilm

meest populair