Alice Eve krijgt grote rol in J.J. Abrams' Star Trek sequel

De blondine uit She's Out of My League (2010) speelt een geheel nieuw personage.

Regisseur J.J. Abrams heeft er wederom een nieuwe naam bij voor de sequel op zijn Star Trek reboot uit 2009. Actrice Alice Eve gaat volgens Variety een belangrijk nieuw personage spelen die in nog geen enkel Star Trek universum te zien is geweest.

Eve is met name bekend van haar rol in de komedie She's Out of My League (2010) en ze zal volgend jaar te zien zijn in de thriller The Raven en de sci-fi sequel Men in Black 3.

In de Star Trek sequel krijgt acteur Benicio Del Toro (The Usual Suspects, 1995 en The Wolfman, 2010) vermoedelijk de rol van de villain. Volgens Variety zal hij een rol spelen van de bad guy die al eerder in Star Trek te zien was. Ook zou hij ondersteund worden door een andere villain, die gespeeld moet worden door een nog onbekende oudere acteur.

Het overgrote gedeelte van de cast, zoals Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho en Anton Yelchin, zal terugkeren. Het vervolg moet in 3D uitkomen en is gepland voor een release op 17 mei 2013.



NieuwsFilm

meest populair