Mortal Kombat krijgt échte reboot!

De spectaculaire "trailer" en webserie krijgen definitief een bioscoopversie.

Verleden jaar juni verscheen er onverwacht een spectaculaire "trailer" online van Mortal Kombat. Een belangrijke hoofdrol was toen weggelegd voor Michael Jai White en het zag er duidelijk een stuk donkerder uit dat de eerdere twee Mortal Kambat films. Niet veel later verscheen er een web-serie over het bekende vechtspel. Nu komt New Line Cinema met het nieuws dat zij Mortal Kombat gaan rebooten voor het witte doek.

De reboot wordt geschreven door Oren Uziel en geregisseerd door Kevin Tancharoen. De laatste is bekend van de Fame remake en Glee: The 3D Concert Movie. Ondanks dat dit een vreemde keuze lijkt, is het toch de meest logische. Tancharoen maakte namelijk samen met Uziel de eerder genoemde acht minuten durende trailer.

Tancharoen deed dit om Warner Bros. te overtuigen dat hij de juiste man is om de reboot te maken. Ondanks dat Warner Bros. het niet zo zag zitten, nam New Line, sinds 2008 onderdeel Warner Bros., onlangs contact op met de initiatiefnemer. Of Michael Jai White ook betrokken wordt is nog onbekend. Hieronder nogmaals de "trailer":



NieuwsFilm

meest populair