Michael Fassbender is Magneto!

De rol is dus toch naar hem gegaan, ondanks eerdere geruchten.

Het gerucht doet al een tijdje de ronde: Michael Fassbender zou in gesprek zijn om de rol van Magneto op zich te nemen in de aankomende X-Men: First Class film. Daarnaast zou hij in gesprek zijn om de nieuwe slechterik in de Spider-Man Reboot te spelen.

Nu kunnen we echter bevestigen dat Fassbender de rol van Magneto definitief op zich neemt. Dat betekent dus dat hij waarschijnlijk geen rol gaat spelen in de Spider-Man reboot, nu hij zich daarmee bezig moet houden. Dit ontkracht ook meteen het gerucht dat hij geen zin zou hebben in de rol.

X-Men: First Class toont ons hoe Charles Xavier en Erik Lensherr veranderen in Professor X en Magneto. In het begin zijn het beste vrienden, maar als ze samen de grootste bedreiging die de wereld tot dan toe heeft gezien bevechten, ontstaat er een kloof tussen beiden, die leidt tot de altijd voort durende strijd tussen Magneto’s Brotherhood en Professor X’s X-Men.

De film, geregisseerd door Matthew Vaughn, heeft vooralsnog geen Nederlandse releasedatum. In Amerika komt de film op 3 juni 2011 uit.



NieuwsFilm

meest populair