Nieuwe - geheim - project J.J. Abrams

En hij is er al een tijdje mee bezig...

In een groot deel van de wereld draait ‘ie al: Iron Man 2, ma in Amerika en Canada nog niet. Dat lange wachten wordt wel gecompenseerd, want een nieuw, geheim project van J.J. Abrams zal bij de première aanstaande donderdag onthuld worden. Daarmee probeert men natuurlijk de grote verrassing die insloeg bij Cloverfield te recreëren. Wat mensen te zien zullen krijgen donderdag is een teaser trailer van het project.

Er is nog niet bijster veel bekend van het project. Het is ongeveer even goed geheim gehouden als Cloverfield, maar net als toen is ook de titel van het project bekend: Super 8. Het lijkt erop dat het gewoon een codenaam is, maar dat werd over het algemeen ook aangenomen toen Cloverfield bekend werd gemaakt.

Het zou wel eens kunnen dat dit de langverwachte sequel op Cloverfield is, die zou er aankomen vertelde Abrams eerder aan MTV. Een andere mogelijkheid is natuurlijk dat het een prequel betreft van Cloverfield, of een volledig nieuw project. Super 8 kan refereren naar de home video’s waarmee Cloverfield zogenaamd werd opgenomen.

Verder gaat het verhaal dat Abrams de aankomende teaser heeft geregisseerd, maar de film niet zal regisseren. Vragen die dat oproept zijn natuurlijk wie dan wel, en waarom hebben zij de teaser dan niet geregisseerd. Meer hierover natuurlijk zodra de teaser te zien is geweest.

Overigens is dit niet het enige geheime project van Abrams dat ineens naar buiten komt, eerder was dit het geval bij 500 Rads.



NieuwsFilm

meest populair