Toch geen Gremlins 3?

Althans, voorlopig niet...

Een redelijke tijd geleden kwamen we al met het nieuws dat Gremlins 3 in ontwikkeling is. De regisseur van Gremlins en Gremlins 2: The New Batch, Joe Dante, stond kritisch tegenover het derde deel en toen leek het er al op dat hij niet wilde terugkeren voor een derde deel in de serie.

Deregisseur zei er het volgende over. "It's been heavily booted around on the internet that there is a Gremlins 3 and then somebody said 'Gremlins 3? Gremlins 3-D! I bet it's a sequel in 3-D and I bet they're gonna ask Joe to do it!' Well the answer is no, no and no."

Daarmee kunnen we dus concluderen dat er geen derde film in ontwikkeling is op dit moment. Dante is dus ook niet betrokken bij het project, en het lijkt erop dat hij er voorlopig ook geen zin in heeft.

Echter daarmee is het verhaal nog niet af, aangezien hij er wel nog het volgende aan toevoegde. "I'm sure it'll happen. It's too valuable a title to not get the remake treatment. I think it will be a remake rather than a sequel. I think they'll start over and do a remake or a sequel."

Het is volgens Dante dus slechts een kwestie van tijd voordat de groene beestjes terug zullen keren op het witte doek, maar voorlopig in ieder geval niet. Als hij er komt is het volgens hem waarschijnlijker dat het een remake zal betreffen, die mogelijkerwijs opgevolgd wordt door een tweede film. Of dit met of zonder hem zal zijn is niet geheel duidelijk.



NieuwsFilm

meest populair