Tron Legacy sequel al in de maak

Disney gaat er dus vanuit dat Tron Legacy een enorm succes wordt.



Het duurt nog maanden voordat Tron Legacy in de bioscopen uitkomt, maar Disney heeft er schijnbaar zóveel vertrouwen in dat ze al zijn begonnen met werken aan een vervolg. Twee scenaristen zijn al ingehuurd, namelijk Edward Kitsis en Adam Horowitz, die eerder hun dagen spendeerden met werken aan afleveringen van de bekende ABC-serie LOST.

Ze zijn de enige twee mensen die werken aan het vervolg, aangezien Disney alsnog wil wachten op de bioscoopbezoeken van Tron. Waarschijnlijk heerst het idee dat als Tron Legacy een succes wordt, ze deste sneller een vervolg kunnen uitbrengen. Naast de twee schrijvers heeft Disney overigens ook een optie openstaan voor de acteur Garrett Hedlund en de actrice Olivia Wilde. Regisseur Joseph Kosinski is ondertussen alweer bezig met een nieuw project, maar waarschijnlijk zal Disney het niet heel erg vinden om dat uit te stellen, voor een nieuw vervolg.

Natuurlijk is er nog niets bekend over het plot, maar het is bekend dat er in Tron Legacy genoeg mogelijkheden zitten voor een mogelijk vervolg. De schrijvers zouden zelfs al met de gedachte spelen er een trilogie van te maken, dus wie weet. Als Tron daadwerkelijk zo goed aanslaat als Disney hoopt, kunnen we waarschijnlijk rond 2012 of 2013 een vervolg verwachten.

Tron Legacy draait vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair