Speel jij straks een rol in PizzaMaffia?

Upload je filmpje en misschien zit jij straks in de nieuwste film van Tim Oliehoek (Vet Hard).

Twee jaar later dan gepland zijn de hoofdrolspelers van Pizzamaffia, de nieuwste film van regisseur Tim Oliehoek (Vet Hard) eindelijk bekend. Mamoun Elyounoussie (Het paard van sinterklaas) en Illias Ojja (Shouf shouf habibi) spelen de neven en pizzakoeriers Brahim en Haas in de verfilming van het gelijknamige boek van Khalid Boudou. Het boek is omgetoverd in een script door Luuk van Bemmelen en Simon de Waal, beiden schreven o.a. een aantal afleveringen van de serie Shouf shouf! De productie is in handen van Arnold Heslenfeld, Frans van Gestel (First Mission) en Judy Maat (In Oranje).

Verder zijn Sallie Harmsen (Vliegenierster van Kazbek), Hakim Traïda (De Poolse Bruid) en Sabri Saad El Hamus (Het schnitzelparadijs) ook te zien. Voor alle overige rollen is er een online casting en dat is jouw kans om een rol te krijgen in Pizzamaffia. Ga naar de officiële site, down wat tekst en speel het beter na dan Mamoun en Illias. Daarna uploaden, bidden, wachten en hopen dat je uit wordt genodigd voor een live casting.

Pizzamaffia gaat over Brahim en Haas, beiden zijn eigenaar van een pizzarestaurant. Brahim werkt hard en probeert ondertussen ook nog indruk te maken op een meisje door een lied voor haar te schrijven. Haas pakt het iets anders aan, hij saboteert niet alleen de toko van Brahim maar ook nog zijn relatie. Dat is het begin van een pizzaoorlog, Bram en Haas komen recht tegenover elkaar te staan in een strijd om leven, dood, trots en een shitload aan pizza’s.


NieuwsFilm

meest populair