Tron Legacy in IMAX 3D

En wordt het een trilogie!?

Ook al komt de film pas op 16 december 2010 uit, er sijpelt langzaam aan steeds meer nieuws binnen. Zo kwam gisteren het nieuws binnen dat Tron Legacy deels in IMAX geschoten zal worden. In een interview met regisseur Joseph Kosinski kwam SlashFilm namelijk te weten dat er maar liefst vijf actiescènes in een IMAX ratio geschoten zullen worden. Dat wil dus zeggen dat de film niet alleen in 3D is, maar ook in IMAX.

Verder kwam het nieuws binnen dat Tron misschien wel een trilogie kan worden. Disney heeft namelijk hoge verwachtingen van de film, en is, als Tron Legacy daadwerkelijk aanslaat, van plan een trilogie te maken. Daarnaast zouden ze een met de computer geanimeerde tv-serie willen uitbrengen. Die zou een brug moeten scheppen tussen Tron Legacy en het directe vervolg op die film. En dáárnaast zou er zelfs een Tron-attractie moeten komen in Disneyland.





Tron Legacy kan gezien worden als een vervolg op het origineel. Het speelt zich ongeveer 27 jaar na Tron af. De hoofdrol is weggelegd voor Sam Flynn (Garett Hedlund), wiens vader (Jeff Bridges) op verdachte wijze verdwijnt. Hierop probeert Sam zijn vader op te sporen, en komt tijdens die zoektocht al snel terecht in de wereld waar zijn vader de afgelopen vijfentwintig jaar heeft doorgebracht. Samen met zijn trouwe vriendin Quorra (Olivia Wilde) trekt hij door het levensgevaarlijke cyberheelal, op zoek naar zijn vader.

Bekijk hier de trailer van Tron Legacy.



NieuwsFilm

meest populair