Rourke wordt The Ice Man

En het is een andere Ice Man dan uit de X-Men films.

Volgens de New York Post speelt Mickey Rourke de hoofdrol in The Ice Man. Maak niet de vergissing met het gelijknamige karakter uit de X-Men films, want we hebben het hier over een veel gevaarlijker personage, namelijk de real-life maffia huurmoordenaar Richard Kuklinski. Dat dit een doorgeslagen moordenaar is, blijkt uit het feit dat hij voor zijn 18e verjaardag 50 zwervers vermoordde en vervolgens meer dan 150 mensen om zeep hielp in opdracht van de Maffia. De film wordt gebaseerd op een bestseller dat over Kuklinski is geschreven.

Eerder waren er geruchten dat de producent de rol had gereserveerd voor Channing Tatum (Fighting). Hier was de schrijver Philip Carlo het echter niet mee eens. Nu schijnt dat hij en Rourke samen optreden als producent. Door Rourke wordt er al gesproken over "his RAGING BULL".

Rourke is duidelijk terug na zijn rol in The Wrestler. De verloren held uit de '80 is komende tijd namelijk te zien in films als Iron Man 2, The Expendables, St. Vincent en hij wordt ook in verband gebracht met de nieuwe Rambo.



NieuwsFilm

meest populair