Geruchten rond derde Speed-film

Volgens een Hollywood-insider is Sandra Bullock aan het onderhandelen over een tweede sequel op Speed.

Volgens entertainmentwebsite celebritywonder.com is Sandra Bullock met producenten aan het onderhandelen over een tweede sequel op de actiefilm Speed uit 1994.

Het origineel was een waar kassucces, maar de vervolgfilm Speed 2: Cruise Control uit 1997 bleek een regelrechte flop. Toch staat volgens een insider nu een derde film in de steigers: "Producenten richten hun blik op oude franchises in de hoop succes te kunnen boeken aan de box office. Sandra is nog altijd een populaire actrice en als ze wil, ligt er een nieuwe Speed-film voor haar klaar. [De film] zou een moderne wending geven aan het originele thema."

Ook Keanu Reeves, die in Speed 2 werd vervangen door Jason Patric, laat de mogelijkheid open voor een derde film in de reeks: "Zeg nooit nooit. Sandra en ik zouden er wellicht iets moois kunnen van maken. Misschien als we er een reis door Europa van maken waarbij iets misloopt. Stel dat we vier maanden opnames maken, en in elk land een week vrij hebben. Zo kunnen we een avontuurlijk verhaal vertellen rond het koppel."



NieuwsFilm

meest populair