James Brolin wordt Reagan

Acteur James Brolin, in het dagelijks leven de echtgenoot van Barbra Streisand – een fervent supporter van de Democratische partij – gaat de rol vertolken van voormalig president Ronald Reagan in een vier uur durende miniserie van CBS. De serie zal 'The Reagans' gaan heten en wordt in november uitgezonden.

Het netwerk heeft Streisand niet gevraagd wat ze van de casting van haar man vond 'maar daar moeten we maar mee leren leven', grapte Leslie Moonves, de voorzitter van CBS.

Brolin, die te zien was in televisieseries als Marcus Welby, M.D., Hotel en Pensacola: Wings of Gold zal Reagan spelen vanaf het moment dat hij zijn filmcarrière vaarwel zegt om de politiek in te gaan als gouverneur van Californië en uiteindelijk president wordt.

De Australische actrice Judy Davis zal de rol van Nancy Reagan spelen, de echtgenote van Ronald. Afgelopen september was Streisand nog de belangrijkste attractie op een Hollywood-gala, waar zo'n zes miljoen dollar bij elkaar werd gebracht voor de Democratische Partij.



NieuwsFilm

meest populair