Denzel Washington haalt uit naar fans tijdens filmevenement: "Wat snappen jullie niet?

Denzel Washington haalt uit naar fans tijdens filmevenement: "Wat snappen jullie niet?

Denzel Washington benadrukt respect na confrontatie met paparazzi tijdens filmevenement in New York.

Denzel Washington greep onlangs terug naar zijn felle personage uit Training Day. Het publiek kon meteen aan den lijve meemaken hoe streng de ster kan zijn.

Het was misschien wel nodig. Toen de 69-jarige acteur voor een filmevenement in New York uit de auto stapte, poseerde hij braaf voor de camera's. Daarna werd iets geroepen waar hij niet blij van werd, want hij was al aan de late kant en hij was daar duidelijk in.

Graag meer respect
Denzel liep naar die mensen toe en zei streng: "Ik hoorde je. Je hebt het over respect - en mij respecteren. Ik zei dat ik jullie zie als ik weer naar buiten ga. Welk deel snappen jullie niet? Het gaat om liefde tonen - of niet."

TMZ schreef bij het filmpje op Instagram: "Denzel ging vol in Training Day-stemming toen hij los ging tegen een groepje paparazzi - of waarschijnlijk handtekeningjagers. Zij drukten overduidelijk op de verkeerde knoppen."

Veel begrip voor hem
Bij de reacties volgt alleen maar begrip. Fans lijken steeds onbeleefder naar sterren toe. Iemand schreef: "Twee mensen met wie je niet speelt en dat zijn Samuel L. Jackson en Denzel Washington". Een ander zei: "Geweldig! Hoe ouder hij wordt, hoe meer hij er IDGAF-niet om geeft".




NieuwsFilm

meest populair