Ben Affleck trekt zijn eigen plan na oplopend drama met Jennifer Lopez

Ben Affleck trekt zijn eigen plan na oplopend drama met Jennifer Lopez

Jennifer Lopez en Ben Affleck staan voor echtscheiding door verschillen in hun hervonden romance.

Het huwelijk van Jennifer Lopez en Ben Affleck leek een sprookje over twee mensen die elkaar 20 jaar later opnieuw vinden. Hun eigen romcom blijkt echter flinke barsten te tonen.

Twee jaar verder is hun hervonden romance veranderd. De twee sterren verschillen te veel van elkaar en een echtscheiding lijkt onoverkomelijk. Jlo lijkt ontroostbaar na opnieuw een gefaald huwelijk en zegt klaar te zijn met relaties. Ze wil alleen verder.

Eigen plan
Ben Affleck lijkt zijn eigen plan te trekken te midden van het oplopende drama met Jlo. Volgens het artikel hier bij DailyMail is hij wel weer toe aan een nieuw liefje. Hij weet nu alleen wel dat hij een vrouw wil die net als hij sober door het leven gaat.

De bron vertelde: "Ben heeft 'in een relatie zijn' niet opgegeven en wil verder. Hij wil weer daten. Hij wil geen serieuze relatie tot zijn echtscheiding gefinaliseerd is, maar dat betekent niet dat hij niet kan daten."

Oplopend drama
De bron vervolgde: "Hij wil wel alleen vrouw die net als hij sober is of aan het afkicken is. De afgelopen jaren waren zwaar voor hem en nu hij weer begint te helen, weet hij dat hij nooit meer zijn soberheid in gevaar wil brengen. Zijn herstel komt voor alles." Ben Affleck vertelt meer over afkicken in de YouTube-video van The Howard Stern Show.



NieuwsFilm

meest populair