Veel geruchten rond de nieuwe DC-film 'Dynamic Duo': snel in productie?

Veel geruchten rond de nieuwe DC-film 'Dynamic Duo': snel in productie?

De film zou veel actie bevatten in de stijl van 'The Bourne Ultimatum' met Matt Damon.

Begin deze maand kondigde DC Studios de film Dynamic Duo aan over de sidekicks van Batman. De film zou bestaan uit een revolutionaire mix van "animatie, poppenspel en CGI."

Nu doen allerlei geruchten over de film de ronde online. Het verhaal zou gaan over Dick Grayson en Jason Todd in hun jonge jaren, wanneer ze nog wees zijn. En volgens een nieuw gerucht gaat de film zelfs snel in productie.

tussenkopje
Scooper InKevinsWorld laat weten dat Dynamic Duo een releasedatum voor ogen heeft in de lente van 2028. Ook zou de film binnenkort al in productie gaan. De film wordt gemaakt door Swaybox onder regie van Arthur Mintz.

InKevinsWorld meldt ook dat de film veel actie zal bevatten. Hij spreekt over "gigantische actiescènes vergelijkbaar met The Bourne Ultimatum." Dat is het derde deel in de originele Bourne-trilogie met Matt Damon.

Brave and the Bold
Het lijkt erop dat Dynamic Duo losstaat van The Brave and the Bold. Dat is het live-actionproject van DC Studios over Batman en zijn zoon Damian. Die film wordt geregisseerd door Andy Muschietti (The Flash).




NieuwsFilm

meest populair