Peperdure nieuwe film met Dwayne Johnson dreigt gigantisch te floppen

Peperdure nieuwe film met Dwayne Johnson dreigt gigantisch te floppen

De kerstfilm Red One lijkt ondergesneeuwd te worden door concurrentie in de maanden november en december.

Een nieuw rapport heeft naar buiten gebracht wat de verwachte Amerikaanse openingsweekenden zullen worden voor een paar van de grootste films die ons dit jaar nog staan te wachten.

Allereerst lijkt het er sterk op dat de musical-verfilming Wicked een van de grootste hits van het jaar gaat worden met een voorspelde opening van 100-125 miljoen dollar in de VS.

Heksen vs. Gladiators
Die film zal het in Amerika opnemen tegen Ridley Scotts Gladiator II. Wicked zal eindigen op nummer 1, maar Gladiator II zal nog steeds sterk presteren met een opening van 60-80 miljoen dollar.

Er is echter één grote najaarsfilm die gigantisch dreigt te floppen. En dat is de kerstfilm Red One met Dwayne Johnson en Chris Evans.

Pijnlijke cijfers
Red One bereikt op 15 november de Amerikaanse bioscopen en zal naar verwachting een opening hebben tussen 22 en 36 miljoen dollar.



Klinkt misschien prima, maar als je bedenkt dat de film een peperduur prijskaartje heeft van 253 miljoen dollar, is dat een keiharde tegenvaller.

Na Joker ook Venom teleurstellend
Dit weekend lijkt ook Venom: The Last Dance te gaan tegenvallen aan de Amerikaanse box-office.



Waar de eerste twee delen nog openden met 80 a 90 miljoen dollar, zal dit bij Venom: The Last Dance circa 52 miljoen dollar zijn...

NieuwsFilm

meest populair