Marvel-acteur bekent liefde voor Ryan Reynolds, aangewakkerd door 'The Proposal'

Marvel-acteur bekent liefde voor Ryan Reynolds, aangewakkerd door 'The Proposal'

Josh Brolins liefde voor The Proposal leidde tot zijn rol als Cable in Deadpool 2.

De komedie The Proposal met Sandra Bullock en Ryan Reynolds was een groot succes. Het bracht 317 miljoen Amerikaanse dollar op.

Die film uit 2009 veranderde voor sommigen wel voorgoed de kijk op die acteurs. Josh Brolin vormde hier geen uitzondering op en stemde daardoor in met Deadpool 2. Zijn personage Cable werd een mooie aanvulling op het personage Deadpool.

Soort van verliefd
Josh vertelde destijds aan Entertainment Weekly, dat hier bij We Got This Covered te lezen valt: "Ik was in het geheim een fan van The Proposal. Ik heb het zelfs meerdere keren gezien. Ik vertelde dat aan Ryan. Ik zei dat ik niet wist wat het was, psychisch of emotioneel, maar dat ik een soort van verliefd op hem was."

Ryan schrok daar echter niet van. De Marvel-acteur zei: "Josh heeft dat vaak verteld, wat vreemd is, want hij is zo stoer. Ik vind het moeilijk te geloven dat die ruwe buitenkant een zacht engeltje van binnen heeft, dat dol is op romcoms. Ik trap daar niet in. Geen moment."

Voor altijd achtervolgen
Toch achtervolgen de grappige en blote scènes Sandra Bullock en Ryan Reynolds nog altijd. Dat is waarschijnlijk wat een romcom tot een succesvolle romcom maakt. In de YouTube-video van BBC Radio 1 mogen Josh en Ryan elkaar overigens beledigen tot ze er niet meer tegen kunnen - en dat levert een leuk filmpje op.



NieuwsFilm

meest populair