Olivia Munn toont haar littekens na mammectomie: "Ik besloot dat ik er klaar mee was"

Olivia Munn toont haar littekens na mammectomie: "Ik besloot dat ik er klaar mee was"

Olivia Munn toont trots haar mastectomie littekens voor fotoshoot ter ondersteuning van borstkanker.

Olivia Munn heeft een pittige tijd achter de rug. Zij moest meerdere behandelingen en zware ingrepen ondergaan doordat bij haar borstkanker werd vastgesteld.

De 44-jarige actrice uit The Predator en Dark Phoenix deelt af en toe beelden uit haar leven. Bij een fotoshoot van SKIMS, die een bedrag doneert aan een borstkankerfonds, besloot ze haar littekens te tonen. Die foto's staan hier op haar Instagram.

Klaar met onzekerheid
Olivia Munn legde uit: "Ik besloot dat ik er klaar mee ben om me onzeker te voelen door de littekens van mijn mastectomie. Elk teken dat het leven op mijn lichaam achterlaat, is een bewijs van hoe hard ik vecht."

Ook schreef ze: "Ik hoop dat andere vrouwen die zich onzeker voelen over hun littekens deze foto's zien en mijn liefde voelen. Het is zinvol om deel te nemen aan een initiatief dat anderen steunt die getroffen zijn door borstkanker."

Voor alle meisjes
Bij de reacties ontvangt zij veel begrip en liefs van onder meer Reese Witherspoon en Jessica Capshaw. Iemand schreef dat ze spiegels vermijdt, een ander zei: "Voor alle meisjes met littekens, veel liefs".

NieuwsFilm

meest populair