Dit is wanneer je 'Spider-Man 4' met Tom Holland in de bioscoop kunt zien

Dit is wanneer je 'Spider-Man 4' met Tom Holland in de bioscoop kunt zien

De nieuwe film in de reeks verschijnt twee maanden na een andere grote Marvel-film.

Afgelopen week kondigde Tom Holland het zelf aan: er komt een vierde Spider-Man. Na het succes van No Way Home in 2021 was het even wachten op het volgende deel, maar nu wordt er officieel aan gewerkt.

En we weten inmiddels ook wanneer de film uitkomt. Sony heeft aangekondigd dat Spider-Man 4 op 24 juli 2026 in de bioscoop verschijnt. Dat is minder dan twee maanden na een andere grote Marvel-film, Avengers: Doomsday.

Multiverse Saga
De vraag is nu hoe de film eruit gaat zien. Er zijn namelijk geruchten dat Avengers: Doomsday een grote impact zal hebben op het Marvel Cinematic Universe in het algemeen. Een release na die film brengt dus gevolgen met zich mee.

Daarnaast is het zo dat Avengers: Secret Wars, het vervolg op Avengers: Doomsday, pas een jaar later uitkomt. Omdat die film het einde betekent van de Multiverse Saga van Marvel, speculeren fans nu al dat Spider-Man 4 wederom zal inspelen op het multiverse.

Drukke periode
In ieder geval wordt juli 2026 een drukke periode voor Holland. Spider-Man 4 zal namelijk twee weken later uitkomen dan de nieuwe film van Christopher Nolan. Ook daar heeft de acteur een grote rol in.



Lees ook
Marvel Studios plant drie nieuwe films voor het toekomstige Marvel Cinematic Universe
Ook in 2028 kunnen we drie nieuwe films in het grote Marvel Cinematic Universe verwachten.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair