Fantastische update over volgende zomerfilm van Marvel

Fantastische update over volgende zomerfilm van Marvel

Actrice Natasha Lyonne doet het boekje open over haar rol in 'The Fantastic Four: First Steps'.

Volgende zomer verschijnt The Fantastic Four: First Steps, de langverwachte reboot die het superheldenteam naar het Marvel Cinematic Universe brengt. De nieuwe film begon in juli met draaien.

Nu lijkt het erop dat de productie bijna klaar is. Actrice Natasha Lyonne (His Three Daughters), wiens rol in de film nog onbekend is, sprak over het project in een nieuw interview met Entertainment Tonight en gaf een fantastische update.

Al klaar
"Ik ben al klaar met Fantastic Four!" zo onthulde Lyonne. De actrice wou verder geen details kwijt, maar wist wel te zeggen dat het "een geschenk is" om mee te mogen spelen in het MCU.

Fans speculeren al lang over wie Lyonne zal spelen. Waar sommigen denken dat ze de stem inspreekt van H.E.R.B.I.E., het robothulpje van de superhelden, gokken anderen dat ze Alicia Masters speelt. Dat is de blinde vriendin van de Thing (Ebon Moss-Bachrach).

Cast
Naast Lyonne en Moss-Bachrach bevat de cast van de film ook andere sterren zoals Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, John Malkovich en meer. The Fantastic Four: First Steps verschijnt op 25 juli 2025 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair