Lindsay Lohan moet volgende maand het kijkcijferkanon van Netflix worden in 'Our Little Secret'

Lindsay Lohan moet volgende maand het kijkcijferkanon van Netflix worden in 'Our Little Secret'

'Our Little Secret' markeert Lohans derde samenwerking en tweede kerstfilm met Netflix.

Na Falling for Christmas en Irish Wish zijn Netflix en Lindsay Lohan nog steeds niet klaar met zoetsappige zwijmelfilms maken. Vandaag werd de trailer van hun nieuwste romkom gedeeld en werden we nogmaals uitgenodigd voor de feestdagen.

Alles gaat (Kerst)mis
Our Little Secret volgt Avery (Lohan) die voor het eerst de feestdagen doorbrengt met de enorme familie van haar vriend. Na een ontmoeting met zijn moeder (Kristin Chenoweth) en zijn zus loopt alles mis.

Avery komt er namelijk achter dat de zus van haar vriend op het moment een relatie heeft met haar ex-vriend en bijna-verloofde Logan (Ian Harding) en dat ze samen de feestdagen moeten overleven.

Het kerstgevoel
De film is geregisseerd door Stephen Herek en naast Lohan, Harding en Chenoweth hebben Jon Rudnitsky, Chris Parnell, Dan Bucatinsky, Henry Czerny, Katie Baker, Ash Santos en Jake Brennan ook een hoofdrol in de film.

Wie dit jaar al vroeg in de stemming is voor een kerstfilm heeft geluk, want Our Little Secret is vanaf 27 november exclusief te zien op Netflix. De trailer van de kerst-romkom is hieronder te bekijken.



NieuwsFilm

meest populair