Komt 'Speed 3' er eindelijk aan? Nieuwe aanwijzingen over mogelijke sequel onthuld

Komt 'Speed 3' er eindelijk aan? Nieuwe aanwijzingen over mogelijke sequel onthuld

Geruchten over 'Speed 3' groeien nu hoofdrolspelers openstaan voor een vervolg met inspirerend idee.

De geruchten over een nieuwe Speed-film groeien, nadat Keanu Reevesp en Sandra Bullock recent hun interesse hebben geuit. 20th Century Studios-baas Steve Asbell heeft gezegd dat Speed 3 zeker mogelijk is, mits er aan één voorwaarde wordt voldaan.

De oorspronkelijke Speed-film werd met een relatief klein budget gemaakt, maar werd een wereldwijd succes en bracht 350 miljoen dollar op. Het vervolg Speed 2: Cruise Control scoorde een stuk minder, ook doordat Keanu Reeves niet meedeed.

Mogelijk vervolg
Tijdens de 30e verjaardag van de Speed spraken de iconische hoofdrolspelers met regisseur Jan de Bont over een mogelijk vervolg. De cast leek open te staan voor een derde deel, maar Bullock grapte wel dat het een "bejaarde versie" van Speed zou worden.

Steve Asbell heeft daarop gereageerd door te zeggen dat Speed 3 absoluut voorstelbaar is. Maar alleen als de hoofdrolspelers uit de eerste film meewerken.

De voorwaarde
In het interview zegt hij dat een eventuele Speed 3 geen snelle herhaling moet worden. Het idee moet inspirerend en sterk zijn om de hoofdrolspelers en fans weer aan boord te krijgen.



NieuwsFilm

meest populair