Chris Pratt is glashelder over arrogante acteurs die hij op de set tegenkomt

Chris Pratt is glashelder over arrogante acteurs die hij op de set tegenkomt

Chris Pratt hekelt arrogante acteurs op filmsets en benadrukt het belang van een goede houding.

Chris Pratt kan goed overweg met zijn collega's - meestal dan. Hij heeft in elk geval glashelder voor ogen wat hij niet fijn vindt op de filmset.

Bij een Comic Con panel in New York naar aanleiding van zijn nieuwe Netflix-film The Electric State kwam het gesprek op samenwerking uit. Zoals hier bij People te lezen valt, heeft hij een bloedhekel aan arrogante acteurs.

Geen plek voor arrogantie
Hij zei: "Deze gasten hier kunnen het bewijzen, want ze zijn net als ik. We vinden dat er geen plek is voor een sh*t houding op een filmset. Je kunt geen slechte houding hebben in de filmindustrie. Het verpest alles voor iedereen en dan duurt het voor jou niet lang."

Hij vervolgde: "Het is vervelend als mensen waardeloos zijn. Dus als je op de set verschijnt, doe je dat niet met 'Oh, vind je het moeilijk om je droom te leven? Is het zwaar voor je vandaag?' Kom op, hoofd omhoog en heb plezier."

Voor het nieuwe jaar
De film staat gepland voor maart 2025. Naast Chris werkten onder meer Millie Bobby Brown, Ke Huy Quan en Stanley Tucci mee. Meer volgt in de YouTube-video van Still Watching Netflix.



NieuwsFilm

meest populair