Tegenspeler Nicole Kidman onderging "gênante" scènes die bijna tot meerdere hoogtepunten leidden

Tegenspeler Nicole Kidman onderging "gênante" scènes die bijna tot meerdere hoogtepunten leidden

Nicole Kidman en Harris Dickinson voelen zich veilig tijdens intieme scènes in "Baby Girl".

De nieuwe film van Nicole Kidman, Baby Girl, bevat veel broeierige scènes. Zoveel, dat er op de filmset goede afspraken moesten worden gemaakt.

Nicole Kidman vertelde al dat ze het een geweldige samenwerking vond met Halina Reijn en tegenspeler Harris Dickinson. Ze voelde zich veilig ondanks de voor haar soms gênante intieme scènes, die bijna tot meerdere hoogtepunten leidden.

Beschamende scène
Harris Dickinson, de acteur uit Where the Crawdads Sing en The Iron Claw, vertelde onlangs hoe hij zich voelde tijdens expliciete momenten. Een keer was hij zelfs beschaamd, zoals te lezen valt in het interview met Variety hier.

Hij zei: "We hadden een discussie met een intimiteitscoördinator. De parameters waren gezet en dan deden Nicole en ik waar we ons comfortabel bij voelden. De coördinator grijpt subtiel in zonder de echte scène te onderbreken."

Bijna naakt
Over de bijna naakte dans op een liedje van George Michael zei hij: "Halina zette een liedje op en zei: Dans maar. Dus deed ik wat. Misschien had ik vooraf een beetje whiskey op. Maar beschamend was het wel." Meer over de film volgt in de Instagram-reel van A24.




NieuwsFilm

meest populair