Deze nieuwe thriller van Netflix is niet alleen sterk bekeken, maar ook heel erg goed!

Deze nieuwe thriller van Netflix is niet alleen sterk bekeken, maar ook heel erg goed!

De film Woman of the Hour staat nu hoog in de Top 10: kijken maar!

Actrice Anna Kendrick weet bij veel mensen het nodige los te maken sinds haar doorbraak in de film Up in the Air uit 2009. Ze speelde ook in de reeksen Twilight en Pitch Perfect. Tegenwoordig is ze ook regisseur. Haar eerste film Woman of the Hour staat nu op drie in de Netflix Top 10.

Woman of the Hour is een thriller die door Netflix wordt omschreven met woorden als "IJzingwekkend, Spannend" en "Waargebeurde misdaden". Kendrick speelt zelf een hoofdrol, en andere rollen worden ingevuld door Nicolette Robinson en Tony Hale.

Sterk ontvangen
Op de Tomatometer staat Woman of the Hour op een ijzersterke 91 procent na 136 stemmen. De Popcornmeter - de publieksscore - doet het iets minder goed, met 69 procent.

"Woman of the Hour, geregisseerd door hoofdrolspeelster Anna Kendrick, gebruikt een ongelooflijk waargebeurd verhaal als basis voor een krachtig onderzoek naar het snijvlak van systematische vrouwenhaat en geweld," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Het mag duidelijk zijn dat je Woman of the Hour wel even aan moet zetten. Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Een beginnende actrice ontmoet een seriemoordenaar in het LA van de jaren 70 wanneer ze allebei meedoen aan 'The Dating Game'. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

NieuwsFilm

meest populair