Schitterende trailer voor de nieuwste film met Angelina Jolie

Schitterende trailer voor de nieuwste film met Angelina Jolie

In februari 2025 kun je de film Maria in de Nederlandse bioscopen bekijken.

Op dit moment draait er al een film met de titel Maria in de Nederlandse filmhuizen. Dit is echter een andere productie dan de gelijknamige film Maria met actrice Angelina Jolie.

In de Verenigde Staten verschijnt de laatstgenoemde film in december in de bioscopen en op Netflix. In Nederland moeten we iets langer wachten. Wel is er nu een compleet nieuwe trailer die iedereen op de wereld kan zien.

Jolie in topvorm
De hoofdrol in Maria van regisseur Pablo Larraín (Jackie, Spencer) is dus voor Jolie. Het is voor de Oscarwinnaar de eerste rol sinds haar optreden in de Marvel-film Eternals uit 2021.

Ze speelt Maria Callas, een operazangeres die ooit behoorde tot de wereldtop. We leren haar in de biografische film kennen als ze in afzondering in Parijs leeft, samen met haar personeel en poedels. Als haar gezondheid achteruit gaat, krijgt ze de vraag om weer op te treden.

Prachtige trailer
Hoewel de ontvangst onder de critici tot op heden wat mild lijkt, is de onderstaande trailer zeker moeite waard. Evenals de poster die daarna volgt. Vanaf 13 februari moet Maria in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.





NieuwsFilm

meest populair