Slagveld op enorme poster voor 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'

Slagveld op enorme poster voor 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'

Aankomende december zie je deze Lord of the Rings-anime op het witte doek.

Na de The Lord of the Rings en The Hobbit-trilogieën keert de Midden-aarde van regisseur Peter Jackson over een paar jaar weer terug. Er verschijnen namelijk meerdere speelfilms die aan die films verbonden zijn. In december krijgen we eerst een animatiefilm in de reeks.

De anime The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim speelt zich 183 jaar af vóór de eerste trilogie van Jackson. We krijgen het verhaal te zien van Helm Hammerhand, een legendarische koning van Rohan. Hij en zijn familie verdedigen hun koninkrijk tegen een leger van Dunlendings.

Veel personages
Het mag duidelijk zijn dat dit niet zonder slag of stoot gepaard gaat. De eerdere trailer liet al zien dat er flink wat geweld in de animatiefilm zit. Hammerhand, met de stem van Brian Cox, is niet het enige personage dat veel aandacht krijgt.

Andere figuren zijn Hèra (Gaia Wise), Wulf (Luke Pasqualino), Éowyn (Miranda Otto), Fréaláf Hildeson (Laurence Ubong Williams) en Freca (Shaun Dooley). Saruman zal ook te zien zijn in The War of the Rohirrim.

Veldslag
Er zijn nu twee nieuwe posters verschenen voor de film van regisseur Kenji Kamiyama. Je ziet ze hieronder en bekijk ook een grote versie van de poster.




NieuwsFilm

meest populair