De Rotten Tomatoes-score van 'Venom: The Last Dance': goed of juist slecht?

De Rotten Tomatoes-score van 'Venom: The Last Dance': goed of juist slecht?

De derde Venom-film scoort 38 procent op de Tomatometer, vergelijkbaar met de eerdere films.

Sinds gisteren kun je naar de bioscoop voor Venom: The Last Dance, de derde film over het personage van acteur Tom Hardy. Ondertussen heeft Rotten Tomatoes een flink aantal recensies verzameld en wordt ook de Tomatometerscore duidelijk.

Op het moment van schrijven heeft Rotten Tomatoes 69 recensies verzameld. De Tomatometer staat nu op een magere 38 procent, met een 4,8 als gemiddelde beoordeling.

"Absurditeit"
Klaarblijkelijk wordt er na drie films nog niet ingezien dat de kracht in de relatie van het duo Eddie en Venom ligt. "Als er stevig geleund zou worden op de onvermijdelijke absurditeit van het dwaze en niet matchende duo, zou Venom: The Last Dance een enorme knaller kunnen zijn. Helaas gebeurt dat lang niet zo vaak als het zou moeten," aldus Christy Lemire van RogerEbert.com.

"De Venom-effecten zijn nog steeds mooi weergegeven, maar de punchlines zijn een beetje afgezaagd, hoewel de voorliefde van deze reeks voor krankzinnige scènes niet is afgenomen," schrijft Tim Grierson van Screen International.

Financieel
De eerdere films met Hardy's Venom leverden bijna $1,4 miljard op. Het derde deel lijkt aankomend weekend zo'n $150 miljoen wereldwijd op te halen, bij een productiebudget van zo'n $120 miljoen.


In Venom: The Last Dance zijn Eddie en Venom op de vlucht voor hun thuiswerelden, maar terwijl het net zich langzaam sluit, worden ze gedwongen een ingrijpende beslissing te nemen die het einde inluidt van de 'laatste dans' van Venom en Eddie.

NieuwsFilm

meest populair