3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

Hier zijn drie spannende Scifi-films om simpelweg van te genieten.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

They Cloned Tyrone

Regie: Juel Taylor | Hoofdrollen: Jamie Foxx, Kiefer Sutherland, John Boyega, Teyonah Parris | Kijk nu



De lokale drugsdealer Fontaine wordt door zijn rivaal Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met Slick Charles en Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een samenzwering van de overheid die experimenten verricht op de zwarte bevolking. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.

The Predator

Regie: Shane Black | Hoofdrollen: Sterling K. Brown, Edward James Olmos, Thomas Jane | Kijk nu



De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen.

Time Trap

Regie: Mark Dennis en Ben Foster | Hoofdrollen: Andrew Wilson, Cassidy Gifford, Brianne Howey | Kijk nu



Taylor en Jackie gaan samen met een aantal andere studenten op zoek naar hun vermiste archeologieprofessor Hopper. Ze komen uit in een enorm grottencomplex waar de tijd anders verstrijkt dan aan de oppervlakte. Ook worden ze geconfronteerd met agressieve holbewoners, futuristische astronauten en een fontein met bijzondere krachten.

NieuwsFilm

meest populair