Een van meest memorabele animatieseries is bijna 40 jaar oud, een nieuwe Netflix-thriller en nieuws over 'Daredevil: Born Again'

Een van meest memorabele animatieseries is bijna 40 jaar oud, een nieuwe Netflix-thriller en nieuws over 'Daredevil: Born Again'

M.A.S.K. Don't Move. Daredevil: Born Again. Dit is het nieuws op SerieTotaal.

Een van de meest memorabele animatieseries uit de jaren 80 is nu bijna 40 jaar oud, een nieuwe Netflix-thriller kijk je vanaf vrijdag en de meest lugubere schurk keert officieel terug in Daredevil: Born Again. Dat, en meer, domineerde het nieuws de laatste dagen op SerieTotaal.

Een van de meest memorabele animatieseries uit de jaren 80 is nu bijna 40 jaar oud
De animatieserie M.A.S.K. is inmiddels bijna 40 jaar oud. De task force die de terroristische organisatie V.E.N.O.M. bestreed liep gedurende twee seizoenen en telt 75 afleveringen.

M.A.S.K. is een superheldenserie die destijds werd ontwikkeld door Terence McDonnell, Gary Warne en Jack Olesker. De stemmen werden ingesproken door Doug Stone, Brendan McKane en Graeme McKenna.

Nieuwe Netflix-thriller is een zenuwslopende race tegen de klok en kijk je vanaf vrijdag
Kun je wel wat extra spanning gebruiken tijdens deze donkere oktoberdagen? Dan hebben we goed nieuws, want op Netflix verschijnt deze week de zenuwslopende film Don't Move.

Don't Move is een Amerikaanse horror-thrillerfilm uit 2024. De film is geregisseerd door het duo Adam Schindler en Brian Netto. Hen kun je onder andere kennen van de horrorfilm Intruders uit 2015. Don't Move is vanaf morgen 25 oktober te zien op Netflix.

'Daredevil: Born Again': De meest lugubere schurk keert officieel terug
De fans kijken reikhalzend uit naar de soft reboot van het populaire personage van Daredevil. Tijdens een panel bevestigde producent Sana Amanat wie de aartsvijand in het eerste seizoen is.

Het gaat om niemand minder dan de afgrijselijke Muse, een huiveringwekkende seriemoordenaar. Daredevil/Matt Murdock (Charlie Cox) heeft duidelijk zijn handen vol.

Ben je dol op series? Op SerieTotaal houden we je op de hoogte van het belangrijkste serienieuws en bieden we je flink wat kijktips op de verschillende streamingdiensten, zowel series als films.

NieuwsFilm

meest populair