Archieffoto's van Monica Bellucci (Beetlejuice Beetlejuice) baren opzien, en dat is geen straf

Archieffoto's van Monica Bellucci (Beetlejuice Beetlejuice) baren opzien, en dat is geen straf

Actrice en model Monica Bellucci deelt op Instagram foto's uit het archief.

Als actrice zagen we Monica Bellucci dit jaar nog in actie in de succesvolle tweede Beetlejuice-film. Daarin speelde ze de schurk, een type rol die ze eigenlijk maar zelden speelt. Op Instagram greep ze nu een andere rol.

Ze onthulde namelijk een reeks foto's uit de oude doos. We zien de prachtige Italiaanse actrice op foto's die nog veel gedateerder lijken. Via onderstaande link kun je de opvallende kiekjes bekijken.

Oude foto's
De in 1964 als Monica Anna Maria Bellucci geboren actrice schreef het volgende op Instagram: "Foto's van Paolo Roversi, een paar jaar geleden, en voor het eerst in Vogue Italië in de oktobereditie."

Er zijn flink wat reacties te lezen, en maar liefst 400 duizend vind-ik-leuks. Zo schrijft iemand "De foto's lijken op tekeningen, zo mooi", terwijl een ander grapt: "Een paar jaar geleden, voordat kleding werd uitgevonden."

Kritisch
Maar niet iedereen is gecharmeerd van de post. "Jij bent een dame, geen gevallen vrouw. Hoe kun je zulke foto's plaatsen?" aldus Instagrammer camelulush52.


Wil je de foto's van de 60-jarige Monica zien? Je vindt de foto's op haar Instagram.

Op IMDb staan twee nieuwe projecten genoteerd voor de actrice. Ze zal komende periode te zien zijn in twee miniseries, namelijk Radical Eye: The Life and Times of Tina Modotti en Ça, c'est Paris. Hieronder een foto van Monica in haar meest recente film:



NieuwsFilm

meest populair