Ben je fan van Alfred Hitchcock? Dan mag je deze release zeker niet missen

Ben je fan van Alfred Hitchcock? Dan mag je deze release zeker niet missen

Een nieuwe boxset brengt je tien eerdere werken van de regisseur, inclusief zijn stille films.

Ruim veertig jaar na zijn dood wordt Alfred Hitchcock nog steeds gezien als een van de beste regisseurs die ooit heeft geleefd. De filmmaker heeft talloze klassiekers op zijn naam staan, waaronder Rear Window, Vertigo en Psycho.

Studiocanal brengt nu een speciale Blu-ray-boxset uit genaamd Hitchcock: The Beginning. De boxset richt zich op de vroege jaren van de regisseur, voordat hij vanuit Engeland naar Hollywood vertrok.

Films
De discs bevatten tien van zijn films, waaronder de stille films die hij maakte in de jaren twintig, en zijn eerste geluidsfilm Blackmail uit 1929. De films zijn allemaal gerestaureerd met speciale, nieuwe muziekscores.

Daarnaast bevat de boxset ook de documentaire Becoming Hitchcock, die dit jaar verscheen. De documentaire gaat vooral over Blackmail en werd gemaakt door Laurent Bouzereau.

Release
Bekijk hieronder de trailer. Hitchcock: The Beginning zal vanaf 16 december te koop zijn in heel Europa, waaronder Nederland. Kopers ontvangen ook een boekje van 64 pages en een heuse poster.



NieuwsFilm

meest populair