'Venom'-acteur Tom Hardy onthult de Spider-Man waar hij tegen wil vechten

'Venom'-acteur Tom Hardy onthult de Spider-Man waar hij tegen wil vechten

Hij onthult ook welke van de drie Spider-Man-acteurs zijn absolute favoriet is.

Vanaf morgen is Venom: The Last Dance eindelijk te zien in de bioscoop. Het derde deel in de trilogie draait wederom rond de avonturen van Eddie Brock (Tom Hardy) en het buitenaardse symbioot dat hij in zich meedraagt.

In de marketing werd de film voorgehouden als de laatste film met Hardy in de hoofdrol, maar nu blijkt dat dit misschien niet het geval is. De acteur heeft namelijk de wens uitgesproken om het gevecht aan te gaan met Spider-Man.

Tom Holland
Hij zegt er meteen bij welke van de drie hij het liefst zou willen tegenkomen. "Ik denk dat Tom Holland de beste Spider-Man is die ooit werd gespeeld, dus ik ben echt dol op hem. (...) Ik ben een oude man, maar ik zou graag met hem willen werken."

Op de vraag of hij denkt dat Venom het gevecht zou winnen, reageert Hardy lachend. "Nee," zegt hij, "daar ben ik te oud voor. [Maar] hij zal wel weten dat hij gevochten heeft!"

The Last Dance
In Venom: The Last Dance worden Eddie en Venom opgejaagd door zowel de overheid als door de thuiswereld van Venom. Dat brengt hen oog in oog met Knull, de god van de symbioten waar Venom toe behoort.



NieuwsFilm

meest populair