Zoe Saldaña heeft spijt van 'Avengers': "ik wou dat ik het opnieuw kon doen"

Zoe Saldaña heeft spijt van 'Avengers': "ik wou dat ik het opnieuw kon doen"

De actrice speelde Gamora in zowel 'Avengers: Infinity War' als 'Avengers: Endgame'.

Zoe Saldaña is de enige actrice die in de drie best verdienende films aller tijden te zien is. Twee daarvan zijn Avatar-films, en de derde is Avengers: Endgame.

Ook Avengers: Infinity War, waar Saldaña eveneens in meespeelde, heeft wereldwijd meer dan $2 miljard binnengebracht. Je zou denken dat de actrice dan ook ontzettend trots is op die films.

Opnieuw doen
Maar dat is niet zo. In een nieuw interview onthult ze namelijk dat ze spijt heeft van haar werk in de twee Avengers-films. "Ik wou dat ik terug kon gaan en opnieuw kon opnemen wat Gamora meemaakte," zo vertelt ze.

Ze legt uit dat ze zich niet genoeg "bewust" was van de mogelijkheden. "Ik wou dat ik [het] het opnieuw kon doen, zodat ik een beetje harder kon duwen. Het was zo'n geweldige kans om een dochter te spelen die problemen heeft met [haar] vader," aldus Saldaña.

Toch tevreden
Toch is ze tevreden met de impact die de films hebben gehad. Ze zegt dat ze "er trots op [is] dat ik heb meegewerkt aan geweldige films voor een jonger publiek, die een jonger publiek inspireren."



NieuwsFilm

meest populair