Trailer voor 'Love Hurts': Een nieuwe "John Wick" lijkt geboren

Trailer voor 'Love Hurts': Een nieuwe "John Wick" lijkt geboren

Het publiek bestempeld Ke Huy Quan nu al als de "nieuwe Jackie Chan"

Oscarwinnaar Ke Huy Quan, bekend van zijn rol in Everything Everywhere All at Once, speelt naast Oscar-winnares Ariana DeBose zijn eerste grote hoofdrol in een spectaculaire actiefilm.

Love Hurts van ervaren stuntcoördinator JoJo Eusebio, die zijn debuut maakt als regisseur, volgt een gepensioneerde huurmoordenaar, nu zachtaardige makelaar Marvin (Quan) die opgezocht wordt door voormalig partner Rose (DeBose) en teruggetrokken wordt naar de onderwereld.

Koekjesvormpjes zijn niet alleen voor het bakken
Met zijn broer (Daniel Wu) op zijn hielen, zal Marvin met Rose moeten samenwerken als hij wil overleven en terugkeren naar zijn 'World's Best Boss'-mok en het bakken van hartvormige koekjes voor zijn klanten.

In een interview met People onthulde Quan dat hij na het lezen van het script "in de war" was: "Ik dacht dat het voor iemand anders was geschreven. Ik zei zelfs: 'Jullie zouden Jason Statham moeten bellen, niet mij.'"

Een spin-aap-ninja
Maar na het zien van de gewelddadige trailer, zien we waarom het team achter Love Hurts Quan heeft gekozen, wiens personage volgens een handlanger in de trailer een "kleine, 1,20 meter lange varkentje, een spin-aap-ninja!" is.



In de bioscoop
Love Hurts verschijnt vanaf 7 februari in de Amerikaanse bioscopen. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt voor de actiefilm.

NieuwsFilm

meest populair