Trailer voor 'Creature Commandos': deze HBO Max-serie lanceert het DC Universe

Trailer voor 'Creature Commandos': deze HBO Max-serie lanceert het DC Universe

De stemacteurs van de personages zullen hun rollen ook vertolken in aankomende live-actionprojecten.

Er is een eerste trailer uitgekomen voor Creature Commandos, het eerste project in het nieuwe DC Universe van James Gunn. De serie verschijnt vanaf begin december op HBO Max.

Creature Commandos gaat over een groep monsters die door de overheid worden ingezet om extreem gevaarlijke missies te volbrengen. Daarin lijkt het heel erg op The Suicide Squad (ook van James Gunn).

Het team
Een paar personages uit The Suicide Squad keren ook terug voor de nieuwe serie. Zo spreekt Sean Gunn de stem in van Weasel en is Viola Davis weer te horen als missieleider Amanda Waller.

Daarnaast horen we Maria Bakalova als Princes Ilana, Anya Chalotra als Circe, Zoe Chao als Nina Mazursky, Frank Grillo als Rick Flag Sr., David Harbour als Frankenstein, Alan Tudyk als Dr. Phosphorus en Indira Varma als The Bride.

Ook live-action
Gunn gaf eerder al aan dat de stemacteurs van personages hun rollen ook zullen vertolken in live-actionprojecten. Zo weten we intussen al dat Frank Grillo als Rick Flag Sr. zal terugkeren in de aankomende Superman-film.



NieuwsFilm

meest populair