'M3GAN 2.0' is "groter en uitgebreider" dan de eerste film

'M3GAN 2.0' is "groter en uitgebreider" dan de eerste film

En volgens Williams is de titulaire pop een echte sfeermaker op de set.

Tijdens het Blumhouse-panel op New York Comic Con vertelden Jason Blum, terugkerende actrice Allison Williams en de titulaire horrorpop zelf, over het "geüpgradede" vervolg van M3GAN uit 2022.

"Heb je me gemist? Sorry dat ik er niet bij kon zijn, want ik ben op de set voor mijn nieuwe film M3GAN 2.0. Ik ben geüpgraded," aldus M3GAN in een video op het evenement.

Veel griezeliger
Zoals we zagen in de originele film is M3GAN een pop, die ontwikkeld is met behulp van kunstmatige intelligentie, maar op hol slaat en te overbezorgd wordt over haar aangewezen "wees" met vervelende gevolgen van dien.

Programmeur van de pop, roboticus Gemma, ofwel actrice Allison Williams vertelde tijdens NYCC over de "temperamentvolle" animatronic op de set van het vervolg: "Soms wordt ze de set opgerold. De sfeer verandert in de kamer, het wordt veel griezeliger."

Meer plezier
Maar "Het was leuk om het de tweede keer te doen. We konden er een beetje meer plezier mee hebben. En het groter en uitgebreider maken, zonder teveel weg te geven," vertelde de actrice.




Wanneer danst de pop weer op het grote scherm?
De productie van M3GAN 2.0 is al afgerond en zou januari volgend jaar al verschijnen, maar later werd bekendgemaakt dat de release van de horrorfilm werd uitgesteld naar juni 2025.

NieuwsFilm

meest populair