Carrie-Anne Moss over de flop 'Matrix: Resurrections' en keert ze opnieuw terug?

Carrie-Anne Moss over de flop 'Matrix: Resurrections' en keert ze opnieuw terug?

De hoopvolle en teleurstellende geruchten over 'The Matrix 5' blijven komen en gaan...

Fans van The Matrix zullen misschien verrast en/of depressief worden als ze zich realiseren dat het alweer 25 jaar geleden is dat de baanbrekende eerste film voor het grote publiek werd uitgebracht.

Wat volgde waren wat mindere sequels (Reloaded/Revolutions die echter best wel weer meevielen vergeleken met de flop Resurrections) en videogames die het geliefde universum al die jaren in leven hielden.

Bijrollen die de show wisten te stelen
Natuurlijk is er Keanu Reeves als de grote leider Neo, maar een andere grote favoriet was altijd Carrie-Anne Moss als Trinity, de met een pistool zwaaiende badass die Thomas Anderson naar de echte wereld bracht.

MovieWeb sprak onlangs met Moss over haar nieuwste project en tijdens dat gesprek gaf ze haar mening over de toekomst van de franchise en hoe het een feest was om na jaren weer met Reeves samen te werken:

Nog steeds goed bevriend na al die jaren
"Ik vond het geweldig om terug te gaan en dat was zeker een grote verrassing die ik niet zag aankomen. Ik bedoel, wie weet wat er nog gaat gebeuren met Trinity en Neo. Ik neem mijn leven gewoon zoals het komt".



NieuwsFilm

meest populair