Colin Farrell heeft een 21-jarige zoon met een zeldzaam syndroom

Colin Farrell heeft een 21-jarige zoon met een zeldzaam syndroom

Colin Farrell overwon alcoholverslaving dankzij zijn zoon met het syndroom van Angelman.

Zo op het gezicht lijkt iemand gelukkig en succesvol. Maar onlangs onthulde Colin Farrell dat hij een zware alcoholverslaving had, maar die overkwam door zijn gehandicapte zoon.

Hier in gesprek met Daily Mail vertelde de acteur uit The Batman en The Banshees of Inisherin: "Ik dronk per week 3 flessen Jack Daniels, 12 flessen rode wijn en 60 blikjes bier. James was 2 jaar oud, toen ik sober werd."

Flinke verantwoordelijkheid
"De gezondheidsproblemen van hem waren de reden dat ik stopte met alcohol en drugs. Hij heeft het syndroom van Angelman en hij is perfect zoals hij is." Dat syndroom is zeldzaam en zorgt voor een vertraagde ontwikkeling van brein en lijf, terwijl de persoon vrolijk en actief is.

Colin vertelde verder: "Een van de dingen die hij me leerde, was mijn drang om te blijven leven aan te wakkeren.Ook al kwam dat in eerste instantie omdat ik dacht dat ik moest blijven leven om er voor hem te zijn."

Meer uitdaging
Door zijn zoon is Colin Farrell ook een fonds begonnen om meer gehandicapte volwassenen zelfstandig te laten wonen. Om meer uitdaging te krijgen, zal James namelijk op zichzelf gaan wonen. Maar dan met de zorg van therapeuten die oprecht het beste voor hem willen. Meer volgt in de YouTube-video van Good Morning America.



NieuwsFilm

meest populair