Jennifer Lawrence heeft groot nieuws met de wereld te delen

Jennifer Lawrence heeft groot nieuws met de wereld te delen

Jennifer Lawrence verwacht haar tweede kind en breidt haar gezin met Cooke Maroney uit.

Jennifer Lawrence is zwanger van haar tweede kindje! Onlangs werd zij gespot met een opbollend buikje, waarna Vogue een bevestiging kreeg van het blije nieuws.

De 34-jarige actrice uit No Hard Feelings, Causeway en Don't Look Up heeft al een zoontje met haar man Cooke Maroney en hun gezin wordt dus ietsje groter. Jennifer vertelde al eerder in interviews dat zij de verantwoordelijkheid van het moederschap zwaar vindt, maar er van geniet. De zwangerschap is voor haar groot nieuws dat zij nu met de wereld deelt.

Erg goed bezig
De geliefde ster begon haar acteercarrière zo'n 20 jaar geleden met Burning Plain en Winter's Bone. Inmiddels is zij ook achter de schermen bezig met het produceren van documentaires. Haar productiemaatschappij Excellent Cadavear richt zich op vrouwen en sociale problemen.

Vogue meldt hier dat zij samen met Hillary Clinton eerdaags Zurawski vs Texas uitbrengt, een docu over de consequenties van de Amerikaanse abortusregels. Later zal Bread & Roses volgen, een docu over de onderdrukking van Afghaanse vrouwen.

Moet mening hebben
Tegen Vogue zei Jennifer Lawrence als kersverse moeder in 2022: "Ik had een geweldige zwangerschap. Maar elke seconde van mijn leven was anders daarna. Ik vroeg mij af hoe het zou zijn als ik gedwongen werd dit te doen. Je kunt als vrouw eigenlijk niet meer buiten politieke kwesties staan."




NieuwsFilm

meest populair