3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Filmtips voor de liefhebber: deze titels moet je absoluut een keer gezien hebben.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

CODA (2021)
Regie: Sian Heder | Cast: Emilia Jones, Troy Kotsur, Marlee Matlin, e.a. | Te zien op: Apple TV+
Ruby vervult als het enige horende lid van haar familie een belangrijke taak: ze is de tolk van haar dove ouders en broer. Wanneer ze een passie voor muziek ontdekt, komt ze voor een moeilijke keuze te staan: aan de kant voelt ze zich verantwoordelijk voor het visserijbedrijf van haar familie en aan de andere kant wil ze haar eigen dromen waarmaken.



Sound of Metal (2020)
Regie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a. | Te zien op: Prime Video
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.



The Lost Daughter (2021)
Regie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a. | Te zien op: Netflix
Literatuurprofessor Leda zoekt rust op een Grieks strand. Deze wordt verstoord wanneer een luidruchtige Amerikaanse familie arriveert. Leda raakt langzaam geobsedeerd door de jonge moeder Nina en haar dochtertje. Wanneer het kind plotseling verdwijnt, wordt Leda overvallen door de geheimen uit haar eigen verleden.



NieuwsFilm

meest populair