3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Unsane (2018)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, e.a. | Te zien op: Pathé Thuis
Bankmedewerkster Sawyer Valentini heeft een lastige periode achter de rug. Ze is inmiddels verhuisd en zoekt hulp om verder te herstellen. Maar dan wordt ze onvrijwillig opgenomen in een psychiatrische kliniek, waar ze opnieuw geconfronteerd wordt met haar grootste angst. Ze wil zo snel mogelijk weg, maar dat lijkt onmogelijk.



Leave the World Behind (2023)
Regie: Sam Esmail | Cast: Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, e.a. | Te zien op: Netflix
Amanda en Clay hebben een villa gehuurd voor een weekendje weg met hun kinderen Archie en Rose. Hun rust is abrupt verstoord wanneer er 's nachts twee vreemden - G.H. en zijn dochter Ruth - voor de deur staan met slechts nieuws. Zij beweren dat er groot gevaar dreigt in de vorm van cyberaanval en zoeken onderdak. Vanaf dan wordt de situatie met de minuut spannender.



Speak No Evil (2022)
Regie: Christian Tafdrup | Cast: Fedja van Huêt, Karina Smulders, Sidsel Siem Koch, e.a. | Te zien op: CineMember / Film1 / Videoland
Op vakantie in Toscane raken de Deense Björn en Louise bevriend met de Nederlanders Patrick en Karin. Het klinkt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. De reünie vindt plaats in Nederland. Daar merken Björn en Louise al snel dat Patrick en Karin anders zijn dan gedacht. Ze blijken in een benarde situatie te zijn beland die alleen maar verder escaleert.



NieuwsFilm

meest populair