Zo wilde 'Friends'-acteur Matthew Perry herinnerd worden na zijn dood

Zo wilde 'Friends'-acteur Matthew Perry herinnerd worden na zijn dood

Matthew Perry's overlijden heeft impact: geliefde ster herinnerd voor zijn werk en hulp aan anderen.

Het overlijden van Matthew Perry heeft een nare nasleep. Hij verdronk in een hot tub na een overdosis, waarna zijn artsen en zijn dealers werden opgepakt.

Voor zijn dood had de geliefde ster uit Friends zijn memoires uitgebracht, getiteld Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. In zijn boek ging hij in op zijn turbulente leven vol verslavingen. Eeuwige afkicksessies lukten niet voldoende, hij viel steeds weer terug in oude gewoonten.

Goede herinneringen
Toen Matthew in een interview gevraagd werd naar hoe hij na zijn dood herinnerd wil worden, zei hij: "Ik wil dat mensen me herinneren als iemand die lekker heeft geleefd, goed heeft liefgehad, iemand die zoekende was en het meest belangrijke: andere mensen wilde helpen. Dat is wat ik wil."

Eigenlijk troostte hij met die woorden - een jaar voor zijn daadwerkelijke dood - zijn fans, vrienden en familie die nu moeite hebben met zijn verscheiden. Bij de reacties in de YouTube-video van Access Hollywood schreef iemand dat hij hoopte dat hij weet hoe geliefd hij was. Een ander schreef dat hij heel speciaal was.

Veel gedaan
Naast de hitserie speelde Matthew in films als 17 Again, Birds of America en The Ron Clark Story. Ook had hij veel over voor goede doelen, zoals die van Michael J. Fox. Feit is, dat mensen hem zeker op een fijne manier zullen blijven herinneren.



NieuwsFilm

meest populair