Nicole Kidman voelde zich "diep vernederd" tijdens opnames van heel intieme scènes

Nicole Kidman voelde zich "diep vernederd" tijdens opnames van heel intieme scènes

Nicole Kidman bespreekt de emotionele impact van zware rollen en authentieke seksscènes in Big Little Lies.

Nicole Kidman schrikt niet terug voor rauwe rollen, maar dat heeft wel een keerzijde. Soms zijn haar personages zo zwaar, dat zij emotioneel stuk kan zijn.

Hier in gesprek met W Magazine vertelde zij over haar personage in de serie Big Little Lies, die misbruikt wordt door haar man. Over die verschrikkelijke seksscènes zei zij: "Ik voelde me soms erg blootgesteld, kwetsbaar en diep vernederd."

Compleet gebroken
Ze vervolgde met: "Ik herinner me nog dat ik op de badkamervloer lag voor de zevende aflevering. Op een gegeven moment lag ik op de vloer en kon ik niet meer tussen het filmen door opstaan. Ik was gebroken en aan het huilen."

Bij die moeilijke, intieme scènes werd ze gelukkig goed geholpen. Ze zei: "Ik weet nog dat Jean-Marc - de regisseur - tussendoor naar mij toe kwam en een handdoek over me heen legde, omdat ik daar in gescheurde lingerie lag en niet meer op adem kon komen."

Wel de waarheid
Ook zei ze: "Maar dan zag ik weer in een flits de vrouwen die dit in het echt hebben doorgemaakt en dan denk ik: Dit is authentiek. Dit is de waarheid. Dit is wat ik moet doen." Hier in de YouTube-video van HBO is de trailer te zien.



Toch was Nicole blij met de serie, die zij zelf met Reese Witherspoon opzette om meer werk te creëren voor oudere actrices. En Nicole vertelde ook dat zij altijd angsten moet overwinnen op een filmset of op een podium. Het hoort erbij om goed te kunnen presteren.

NieuwsFilm

meest populair