De nieuwe Marvel-film 'Kraven the Hunter' heeft een uiterst gewelddadige openingsscène

De nieuwe Marvel-film 'Kraven the Hunter' heeft een uiterst gewelddadige openingsscène

Sony toonde het begin van de film aan een publiek tijdens New York Comic-Con.

Volgende week verschijnt Venom: The Last Dance, maar daarna is het niet lang wachten op alweer de volgende film in Sony's Spider-Man Universe.

Kraven the Hunter is namelijk al in december te zien in de bioscoop. Om het publiek warm te maken, heeft Sony op New York Comic-Con alvast de eerste scène van de film laten zien.

Verhaal
Volgens de officiële synopsis is de film "het viscerale, actievolle verhaal over hoe en waarom een van Marvels meest iconische schurken is ontstaan. (Aaron Taylor-Johnson) speelt Kraven, die een complexe relatie met zijn vader (Russell Crowe) heeft."

"Zijn vader zet Kraven op het pad van wraak met brute gevolgen, wat hem motiveert om niet alleen de grootste jager ter wereld te worden, maar ook een van de meest gevreesde."

Openingsscène
Hij staat niet online, maar volgens het publiek in New York is de openingsscène ontzettend gewelddadig. We volgen Kraven die meerdere mensen in een gevangenis achtervolgt en vermoordt. Een tweede clip toont een actiescène in het bos.


Eerder werd al bekend dat de film een R-rating zou hebben. In Nederland betekent dit dat de film voor een publiek van 16 jaar en ouder bedoeld is. Kraven the Hunter speelt vanaf donderdag 12 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair