Spannende scifi-film 'Ash' krijgt een werkelijk epische trailer

Spannende scifi-film 'Ash' krijgt een werkelijk epische trailer

De film wordt geregisseerd door Amerikaanse rapper Flying Lotus en heeft Eiza González en Aaron Paul in de hoofdrollen.

Volgend jaar komt de sciencefictionfilm Ash uit, geregisseerd dor de Amerikaanse rapper/muziekproducent Flying Lotus. Die regisseerde al eerder de film Kuso.

Ash heeft acteurs Eiza González (The Ministry of Ungentlemanly Warfare) en Aaron Paul (El Camino: A Breaking Bad Movie) in de hoofdrollen. Een eerste trailer staat nu online.

Verhaal
Een vrouw (Gonzalez) wordt wakker op een verafgelegen planeet en ontdekt tot haar afgrijzen dat de crewleden van het ruimtestation op gruwelijke wijze zijn vermoord.

Ze is achterdochtig wanneer een man (Paul) wordt uitgezonden om haar te helpen. Ze gaan op onderzoek uit en zetten hiermee een kettingreactie in gang.

Trailer
Bekijk de trailer hieronder. Aanvankelijk zouden de rollen van Gonzalez en Paul gespeeld worden door Joseph Gordon-Levitt (Beverly Hills Cop: Axel F) en Tessa Thompson (Thor: Love and Thunder). Dat ging echter niet door.


Ash verschijnt volgend jaar in de Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend, maar houd daarvoor zeker FilmTotaal in de gaten.

NieuwsFilm

meest populair